Velkommen til Living by Nørgaard

Jeg hedder Simone Nørgaard Kruse og det er mig, der står bag Living by Nørgaard. Min rejse som selvstædig startede med en fysisk butik, hvor jeg handlede med vintage fund og bæredygtig indretning med fokus på den gode billede af ejeren af Living by Nørgaard, Simone Nørgaard Krusehistorie og skøn æstetik. I takt med at familien voksede voksede også min business og livingbynoergaard.dk kom til.

Som familie lever, ånder og brænder vi for at redde vores elskede planet. Derfor lever vi selv 95% økologisk og forsøger at handle så bæredygtigt som overhovedet muligt. For os er det at leve bæredygtigt og økologisk = selvforkælelse. Jeg ønsker derfor, at så mange af vores produkter som muligt er produceret i den ånd. Bæredygtighed er jo flere ting, og godt håndværk og ting der kan bruges igen og igen, er også bæredygtigt. Alle produkter på livingbynoergaard.dk kan jeg stå inde for og de vil være unikke og håndplukket af mig!

Vi skal nu ud på nye eventyr og derfor valgt kun at fokusere på livingbynoergaard.dk og lukke den fysiske butik. 

Jeg har så mange ideer og drømme for dette skønne univers, og jeg vil være så glad hvis du vil med på rejsen.

Living by Nørgaard

En bæredygtig og håndplukket jul og vinterhygge. Jeg elsker julen, og noget af det vigtigste ved julen er for mig kvalitet - god kvalitet i de gaver jeg gir, de ting jeg pynter op med, kvalitetstid med min familie og den mad jeg spiser. Her finde du ikke billig plast og glimmer made in China. 

Alle vores produkter er håndplukket ud fra et bæredygtigt udgangpunkt. Bæredygtighed kan være flere ting - produkter lavet af genbrugsprodukter, godt håndværk således at produkterne kan bruges år efter år, socialt ansvarligt produceret. Det hele krydret med et touch af nostalgi. 

Jeg håber du finder nye klassikere til din jul, som du kan bruge jul efter jul efter jul.

Kh Simone

  

Trommer lavet af genbrugsmaterialer 

x