Om familien Nørgaard Kruse

Om familien Nørgaard Kruse

I Maj 2018 slog stifter, og indehaver af Living by Nørgaard, Simone Nørgaard Kruse dørene op til en vintage og secondhand forretning i Brande, Midtjylland. Byen tog rigtig godt imod Simones unikke udvalg af livsstilsprodukter og vintage indretning, og ved hjælp af de sociale medier talte kunderne ikke kun de lokale, men folk fra hele landet. 

Sideløbende har Simone altid været en kæmpe juleelsker og antikt julepynt står hendes hjerte nært. Simones dybdegående historiske viden gennemskinner hvert et produkt og man kan mærke hendes sjæl og respekt for de gamle og smukke antikviteter. Sidenhen er det også blevet til nyproduceret julepynt, men selvfølgelig med et touch af historie eller et unikt design.

Simone er gift med Kim og sammen købte vi et hus placeret centralt på hovedgaden i Brande. Det var for, at vi bedre kunne forene familie- og forretningslivet. Det bragte os da også hurtigt i lykkelige omstændigheder og i maj 2018 slog en meget gravid Simone dørene op til Nørgaards Nostalgis nye lokaler på butikkens 1 års fødselsdag. 

Endnu et år gik, hvor vores datter Linne begyndte at påvirke butikkens produkter og sjæl. Det blev til vintage og secondhand børnetøj samt børne møbler og legetøj. 

Kim er en rigtig levemand. Selvforkæler og livsnyder er to ord, der passer rigtig godt på ham. Han har i de første to år af butikkens levetid fulgt med på sidenlinje som en støtteperson og lidt fragtmand. Men han er nu klar på at kaste hans sans for selvforkælelse og livsstil til den moderne mand ind i projektet. Som ægte familiemenneske, madøre, vinentusiast og naturelsker kommer hans linje af produkter på webshoppen, Hr. Nørgaard, til at bære stærkt præg af disse kendetegn. 

Som familie lever, ånder og brænder vi for at redde vores elskede planet. Derfor lever vi selv 95% økologisk og forsøger at handle så bæredygtigt som overhovedet muligt. For os er det at leve bæredygtigt og økologisk = selvforkælelse. Vi ønsker derfor, at så mange af vores produkter som muligt er produceret i den ånd. De produkter, der ikke kan få et bæredygtighedsstempel vil vi stadigvæk kunne stå 110% inde for og de vil være unikke og håndplukket af os!

Vi ønsker blot at dele ud af vores, synes vi selv, mega fede stil og indretning, og vi håber du synes det er så fedt, så du køber lige det, du ikke vidste, du stod og manglede.

Kh Simone, Kim og Linne

 

 

 

 

x