Nye eventyr

nye eventyr

Jeg hedder Simone Nørgaard Kruse og det er mig, der står bag Living by Nørgaard. Min rejse som selvstædig startede med en fysisk butik, hvor jeg handlede med vintage fund og bæredygtig indretning med fokus på den gode historie og skøn æstetik. I takt med at familien voksede voksede også min business og livingbynoergaard.dk kom til. Vi skal nu ud på nye eventyr og derfor valgt kun at fokusere på livingbynoergaard.dk og lukke den fysiske butik og sælge vores hus i Brande. 

Vi har mange drømme for fremtiden, og gælder os til at indvie alle, der har lyst til at følge med, i vores drømme og planer. Ønsker du at følge min og min families rejse, så er du meget velkommen til at følge med på min instagram. 

Det vi ved er, at vi flytter til Fyn. Hvornår kommer an på, hvornår vi sælger huset, så den del er ude af vores hænder for nu. Vi krydser fingre for, at der snart kommer nogle søde mennesker med en masse drømme. 

Har du drømmen om at bo og arbejde under samme tag? - hvad enten du vil åbne en restaurant, butik, galleri eller keramikværksted, så rummer dette hus alle muligheder. Tjek det gerne ud her.

 

Storegade 35 i Brande

 
Storegade 35 i brande til salg

x