Fairtrade, genbrugsmaterialer og skøn leg

Vores skønne fairtrade trommer var den første vare vi havde på livingbynoergaard.dk. Vi havde dog solgt trommerne længe før det i den fysiske butik. Den gang havde vi dem kun i røde og lidt senere i grønne - hvor de blev solgt som julepynt sammen med de små røde og grønne trommer, der kan hænge på en gren.

 

Stor lyserød fairtrade tromme af genbrugsmaterialer

Da vi fik vores datter Linne, så fik jeg ideen, at de store trommer også var perfekte som legetøj. Hun er så glad for hendes tromme og i det år, hun har haft den, er den blevet udsat for lidt af hvert - og stadig lige flot.

Stor lyserød og lyseblå fairtrade tromme af genbrugsmaterialer

Ikke nok med at trommerne er lavet af genbrugsmaterialer, så er det også et fairtrade produkt lavet af musikkeren og trommemageren Don Antonio i Bolivia. Han, hans kone og deres 4 børn lever af at han laver og sælger trommer. De restprodukter, der ikke bruges til spilletrommerne, bruges til at lave disse unikke trommer. De er lavet af genbrugte dåser og håndgarvet læder fra får, der har gået i små dyrehold, der lever i den lille landsby, sådan har man dyr i Bolivia. Trommerne bliver fragtet i skib.

Stor fairtrade tromme af genbrugsmaterialer  in the making

Trommerne er smukke og dekorative - fantastiske at lege med OG så er de produceret socialt ansvarligt og med stor kærlighed til jorden og vores sparsomme ressourcer. 

Stor lyserød og lyseblå fairtrade tromme af genbrugsmaterialer
I øjeblikket fåes de store trommer i lyseblå, lyserød og rød. Trommen koster 150kr inkl. 1 trommestik. Se flere varer til de mindste her.

 

x